Skip links

Treneri

Ko su naši treneri?

TRENER – Dušan Konević

Dušan se borilačkim veštinama se bavi od 2004. godine, U svojoj borilačkoj karijeri trenirao je Hapkido, Boks, Taekwondo iz koga takođe poseduje crni pojas Kukkiwon-a. U svojoj karijeri učesnik je više međunarodnih seminara i imao je priliku da trenira sa najpoznatijim majstorima ove borilacke vestine. S obzirom da u Srbiji nije imao gde da se usavršava morao je da uči od svetski poznatih majstora u inostranstvu. Diplomirani je trener Taekwondoa, bivsi prvak u Hapkidou i nosilac crnih pojaseva Hapkido 3.DAN Korea Hapkido Federation, Taekwondo 1.DAN Kukkiwon. Dušan Konević ima veliko iskustvo u radu sa decom. Doktorand je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Zavrsio je obuke za zaštitu ljudi i spasavanja. Oženjen je i ima jedno dete.

TRENER – Vladimir Miladinovic

Vladimir je doktorand na poljoprivrednom fakultetu. Hapkidom se bavi vise od 12 godina, prvi je asistent Dušana Konevića i vođa prvog demonstracionog Hapkido tima. Nosilac je crnog pojasa 2.DAN Korea Hapkido Federation. U svojoj karijeri je imao prilike da se usavršava uz vodeće Hapkido majstore. Pored Hapkidoa vise godina je posvetio borilačkim veštinama i u tom periodu trenirao Tekvondo, Džudo, Kik Boks, MMA. Vice sampion je u borbama na Hapkido prvenstvu u Zagrebu 2010 godine u kategoriji do 82 kg. Glavni trener je Hapkido kluba HUSAR u Beogradu. Poseduje licencu operativnog trenera.

borilačka veština hapkido, hapkido srbija, hapkido stit

TRENER – Jelena Antonijević

Jelena je svoju sportsku karijeru započela u Tekvondo klubu Crvena Zvezda. Jedna je od najuspešnijih takmičarki naše zemlje. Osvojila je brojne medalje i bila više puta šampion i vicešampion u borbama i formama. Velika ljubav prema borilačkim veštinama i želja da prenese znanje motivisala ju je da nastavi usavršavanje u Hapkidou u okviru našeg kluba. Završila je sportsku akademiju i ima zvanje diplomiranog trenera. U našem klubu angažovana je kao pomoćni trener u programu samoodbrane za žene koji obuhvata odbrane od pokusaja silovanja i drugih napada rukom, nogom, sa kojima se žena može susresti, kako kada je u pitanju porodično nasilje, tako i napad na ulici. Vođa je ženskog Hapkido demonstracionog tima i nosilac crnog pojasa 2.DAN Korejske Hapkido Federacije. Svojim sportskim i radnim iskustvom mnogo je doprinela Hapkido klubu Štit. Pored borilačkih veština radila je više od 10 godina kao fitnes trener specijalne programe samo za žene.

TRENER – Dušan Rastović

Dušan Rastović pomoćni trener u dečijoj grupi, 1.DAN Korea Hapkido Federation, član prvog demonstracionog Hapkido tima, dugo godina bavio se Kik Boksom i Taekwondom, poseduje licencu operativnog trenera.

TRENER – Damir Vrankovic

Damir Vranković diplomirani trener mlađih kategorija Hapkido kluba Štit i glavni trener Hapkido kluba RING, nosilac crnog pojas 1.Dan Korea Hapkido Federation. U svojoj karijeri borilačkih veština trenirao Džudo, Karate, Taekwondo nakon čega počinje da se bavi Haokidom. Bivši republički prvak u borbama i katama u Karateu, vicešampion u borbama u Taekwondo-u. Stava je da se i posle pedesete godine mogu jako uspešno trenirati borilačke veštine – naravno kontrolisano i uz stručnu pomoć trenera.
Zaposlen je u ambasadi Alžira, oženjen i otac ćerke Dore.
“HAPKIDO JE DIVNA SVEOBUHVATNA VEŠTINA KROZ KOJU MOJ PUT POSTAJE NAČIN ŽIVOTA”

TRENER – Andrea Ivanovic

Rodom iz Ženeve, crni pojas 1.Dan Korea Hapkido Federarion, borilačku karijeru zapoceo treninzima Džudo-a kod prvaka Švajcarske Norbert Jakob-a u klubu Le Samouraï. Nakon toga posvecuje se kik boksu kod Michel Bielivuka, a zatim otkriva 2009. godine Hapkido. Do tada je uporedo trenirao kondiciono kod Davora Dragica iz specijalnih jedinica Vojske Srbije, uz koga je dostigao neverovatne rezultate. Treninzima kondicije i apsolutne snage kod Slobodana Surbanovica (šampion Jugoslavije u dizanju tegova, olimpijski stil) otkriva novi potencijal i talenat koji meša fokus, snagu i fleksibilnost pod opterećenjem. Prvak Beograda u super teškoj kategoriji. Sa trenerom iz Bugarske, Liudmil Kochev (svojevremeno svetski rekorder i trener zlatnih olimpijaca, svetskih šampiona) trenira svakodnevno, sa državnim timom u njihovom centru. Godine 2017. postaje državni vicešampion.
Ucestvovao na vise medjunarodnih seminara Hapkido-a sa vodecim majstorima ove borilacke vestine. Jedan od asistenata Dušana Konevic.