Skip links

Odrasli

ucesnici hapkido seminara

ODRASLA GRUPA

U današnje vreme sve je više agresivnih ljudi na ulici, neprijatnih situacija u saobraćaju, na poslu, sve više nasilja u porodici, nasilje nad ženama i vršnjačko nasilje je u ekspanziji, običan čovek je primoran da, hteo ili ne, zna da se odbrani ukoliko ga neko napadne. Hapkido Štit je veština samoodbrane, učimo da sa što manje snage onesposobimo napadača.

U okviru grupe za odrasle donja starostna granica je 14 godina, dok gornja granica ne postoji jer samoodbrana nije sport već potreba da se čovek u svakoj životnoj situaciji odbrani od napadača, bilo da ima 26 ili 56 godina. Ukoliko niste razgibani, niste u formi, imate višak kilograma, imate dosta godina, NE OKLEVAJTE DODJITE NA TRENING!!

treneri hapkida za odrasle
demonstracija borilackih poteza

Jedino sto je potrebno je volja da trenirate, uz jaku volju svi ovi problemi biće prošlost. Trening je tako koncipiran da se celo telo aktivira, naravno svako radi prema svojim mogućnostima, videćete i sami da ćete iz treninga u trening sve više podizati granicu svojih mogućnosti. Bilo koja borilačka vestina, pa tako i Hapkido, ne poznaje pol i godine, stoga su devojke veoma uspesne u savladavanju tehnika koje se uče.

Neretko su i bolje od muškaraca. Na svakom treningu je akcenat na određenoj grupi tehnika, tako na primer jedan trening je akcenat na nožnoj tehnici, drugi na bacačkoj tehnici, sledeci na tehnikama samoodbrane. Svaki trening prate fizičke vezbe, tako da je zatezanje i sagorevanje kalorija, sto je zenama i devojkama jedan od osnovnih ciljeva, zagarantovano.

treneri i ucesnici hapkido seminara
borilačka veština hapkido, hapkido srbija, hapkido stit
borilačka veština hapkido, hapkido srbija, hapkido stit
borilačka veština hapkido, hapkido srbija, hapkido stit
borilačka veština hapkido, hapkido srbija, hapkido stit