Skip links

Treneri

Ko su naši treneri?

Dusan Konevic, hapkido srbija

GLAVNI TRENER – Dušan Konević

je osnivač kluba i glavni trener. Hapkidom se bavi od 2004. godine, koji je prvobitno trenirao uporedo sa Taekwondom u okviru sekcije Taekwondo kluba u Beogradu, a ne dugo zatim se posvećuje isključivo Hapkidou. U Zagrebu 2010. godine Dušan dobija čast da aktivno vežba sa velemajstorom Đi Han Đeom i drugim vrhunskim majstorima Hapkidoa i Tekwondoa, što će mu u daljem radu otvoriti put i omogućiti saradnju sa dosta klubova iz Koreje, Svajcarske, Francuske, Nemačke, Brazila i drugih zemalja. U svojoj karijeri učesnik je više međunarodnih seminara i imao je priliku da trenira sa najpoznatijim majstorima ove borilacke vestine kao sto su čuveni Lee Chang Soo, Raphael Couet, Kenneth MacKenzie, Alvaro Sanz.

Diplomirani je trener Taekwondoa, bivsi prvak u Hapkidou i nosilac crnih pojaseva Hapkido 3.DAN, Taekwondoa 1.DAN. Glavni trener ima veliko iskustvo u radu sa decom. Doktorand je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Zavrsio je obuke za zaštitu ljudi i spasavanja. Oženjen je i ima jedno dete.

Dusan Konevic, hapkido srbija
treneri hapkida
Dusan Konevic, hapkido srbija
Dusan Konevic, hapkido srbija

Grandmaster Raphael Couet 8.DAN Jin Jung Kwan Hapkido

POMOĆNI TENER – Vladimir Miladinovic

je doktorand na poljoprivrednom fakultetu. Hapkidom se bavi vise od 12 godina nosilac je crnog pojasa 2.dan. Pored Hapkidoa vise godina je posvetio borilackim vestinama i u tom periodu trenirao tekwondo, dzudo, kik boks, mma. Vice sampion u borbama na balkanskom prvenstvu u zagrebu 2010 godine u kategoriji do 82 kg.

Dusan Konevic, hapkido srbija

POMOĆNI TENER – Dušan Rastović

Dušan Rastović pomoćni trener u dečijoj grupi, član prvog demonstracionog Hapkido tima, dugo godina bavio se Kik boksom i Taekwondom, poseduje licencu OPERATIVNOG TRENERA.